Om

Björklidens Hundfys

Stort hundintresse

Jag som driver Björklidens Hundfys heter Annika Forss och har sedan 1994 levt ett aktivt hundliv, där jag tillsammans med mina hundar hunnit pröva på de allra flesta grenarna inom ”hunderiet”, när det kommer till tävling har det varit lydnad, agility, vattenräddning och mycket utställningar som vi deltagit i. Jag har alltid tyckt om och haft storväxta raser som pyreneèrhund, hovawart och sedan 2001 är det landseer som är ”min” ras.

Fysioterapeut för hund

Intresset för rehab/friskvård väcktes då jag tidigt fick artros på min första landseer och saknade information från bl.a. veterinärer om hur jag på bästa sätt skulle ta hand om och hjälpa min hund förbli stark och smärtfri, det finns massor av olika sätt att göra detta men man måste såklart VETA HUR! Detta intresse och sökande efter mer kunskap tog mig till ReDog of Sweden som ägs av Stefan Rosèn, en av de allra främsta inom området rehabilitering och 2011-2012 utbildade jag mig till fysioterapeut för hund hos dem.

Vattenträning för din hund

Björklidens Hundfys startade jag under 2015 och i februari 2016 kom verksamheten igång där träning i WTM står i fokus. Jag fortbildar mig kontinuerligt och deltar i föreläsningar och kurser inom rehab/friskvård så mycket som möjligt för att ta del av all ny forskning samt utveckling inom området.

Hör av dig om du och din hund vill boka en tid!